Højskolesang og Taize

Udvalgte onsdage i perioden september til maj kan du deltage i et rigt udvalg af foredrag, studiekredse, ”kristendom for begyndere”, filmklub, koncerter og sangaftener.

Stefanskirken vil gerne være din åndelige tankstation, hvor du kan få tanket på både på eksistentielle emner, kristen livstydning og fællesskab. I efteråret sætter vi udvalgte onsdage fokus på højskolesang og taize.

Der er i reglen en kop kaffe og en småkage eller lignende undervejs. Hvis andet ikke er nævnt, foregår det i kirken, Nørrebrogade 191.

ons 14. nov 2018 kl 19:00

Kom og syng med og oplev fællesskabet og nærværet, når sangpædagog Jon Hollesen får det bedste frem i stemme og sjæl. Aftenen er en af samlet tre aftener, som man kan deltage i samlet eller individuelt. Datoerne er desuden 14. og 28. november.

Taize er et økumenisk klosterfællesskab i Frankrig, hvor især unge mennesker valfarter til i tusindvis hvert eneste år, for at søge den særlige enkle og dybe form for spiritualitet, som er i dette fællesskab. Taize-sangene er udviklet i klosterfællesskabet som en enkel måde at samle mennesker på i bøn. Sangene er flerstemmige og enkle at lære.

Sangaftnerne blevet ledet af Jon Hollesen, som til daglig arbejder som sanglærer og korleder på Nørrebro. Læs evt. mere på www.aria.dk.

ons 21. nov 2018 kl 17:00

Vi synger alle årstidens sange og salmer, med kirkens kor, organist og sognepræst Thomas Høg Nørager. Undervejs bliver der også tid til ønskekoncert og til at nyde et glas. Både børn og voksne er hjerteligt velkomne.

ons 28. nov 2018 kl 19:00

lør 15. dec 2018 kl 16:00

Efter engelsk tradition læser nogle af Stefanskirkens konfirmander 9 læsninger fra biblen som indledning til juletiden. Læsningerne indrammes af smuk julemusik ved Stefanskirkens unge stemmer og kirkens søndagskor. Der er naturligvis også dejlige fællessalmer, der hører advents- og juletiden til. Den perfekte adventsstemning er sikret!

ons 19. dec 2018 kl 17:00

Igen i år synger vi julen ind. Sidste år var taget nær lettet, og det vil vi gøre alt hvad vi kan for sker igen. Kom og hjælp os og syng med. Der er ønskekoncert og et glas portvin. Ved sognepræst Pernille Østrem og organist Kevin Edelvang.

ons 2. jan 2019 kl 17:00

Højskolesang i kirken. Syng nytårets, vinterens og Helligtrekongers sange. Der bliver mulighed for ønskekoncert og til at drikke lidt varmt mod tømmermændene. Ved sognepræst Pernille Østrem.

ons 2. jan 2019 kl 17:00

Højskolesang i kirken. Syng nytårets, vinterens og helligtrekongertidens sange. Der bliver mulighed for ønskekoncert og for at nyde lidt varmt til tømmermændene. Ved sognepræst Pernille Østrem

ons 6. feb 2019 kl 17:00

Vi synger sammen fra højskolesangbogen og luner os i kirken i den kolde tid. Kevin Edelvang sidder ved flyglet og sognepræst Thomas Høg Nørager bestyrer ønskekoncerten, som der traditionen tro også bliver tid til. Der er også lidt vådt til ganen. Både børn og voksne er hjerteligt velkomne.

ons 13. mar 2019 kl 17:00

Vi synger alt det bedste fra højskolesangbogen. Der bliver mulighed for ønskekoncert og for at nyde en forfriskning. Ved sognepræst Pernille Østrem