Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Stefanskirken
Et gudeligt slag i bolledejen!

Frivillig i Stefanskirken

Har du lyst til være en aktiv del af fællesskabet i og omkring Stefanskirken og på denne måde deltage i det lokale liv? Måske til høstmarked, julebazar, fastelavn eller påske? Så skriv til os.

Meget af det frivillige arbejde er praktisk, men også socialt og med menneskelig kontakt. Og det er altid hyggeligt og meningsfuldt. Basalt set er der tre typer af frivilligt arbejde i Stefanskirken:

Man kan deltage som praktisk hjælp ved arrangementer: Hjælpe byens børn med at slå katten af tønden til fastelavn, hjælpe folk sikkert ud og ind til de store julekoncerter eller hjælpe til ved høstmarked, ramadanmiddag, julebazar eller fredagsrundstykker.

Man kan blive frivillig kordegn om søndagen, dvs. på skift med de øvrige søndagskordegne bede ind- og udgangsbøn og hjælpe til ved nadveren. På denne måde bliver du en del af gudstjenesten og får et indblik i den praktiske del af denne.

Man kan blive en del af menighedsrådet og på denne måde sætte sit præg på kirkens arbejde både her og nu og på længere sigt.

Skriv til Anna på frivillig@stefanskirken.dk og hør mere.