Mød Stefanskirkens ansigter

Udgivet fre d. 12. apr 2019, kl. 11:30

Her kan du læse om Stefanskirkens venner, ansatte, naboer og frivillige. Vi bringer en ny artikel cirka en gang om måneden. Det er Anna Eskelund, der interviewer.

Hver dag slår Stefanskirken dørene op, og mange forskellige mennesker kommer indenfor. Nogle...

Kategorier
Stefanskirkens ansigter

Bannermaler med stil

Udgivet fre d. 29. mar 2019, kl. 11:57

Du har sikkert hørt nogle sige: "Stefanskirken! Ja det er dem med banneret!" Men de maler jo ikke sig selv. Læs her om Minna, som er kirkens bannermaler.

Kategorier
Stefanskirkens ansigter

Stefanskirkens ansigter

Udgivet lør d. 16. feb 2019, kl. 14:15

Kirken er bygget af levende stene. Mød Iben Andersen, som ved hvor vigtigt det er, at vi passer på hinanden og som er med til at bygge videre på kirkens rige tradtion for at kombinere det åndelige og det praktiske arbejde. Læs mere her.

Kategorier
Stefanskirkens ansigter

Præsten IBYEN

Udgivet ons d. 9. jan 2019, kl. 16:15

Sognepræst Pernille Østrem fortæller om sit forhold til Nørrebro og København og om at gå på date på Assistens kirkegård. Læs artiklen her.

Kategorier
Skt. Stefans Kirke

Brosten og barokengle

Udgivet ons d. 9. jan 2019, kl. 15:30

Stefanskirken bygger på en solid aktivistisk tradition, som blev grundlagt i 80’erne og 90’erne af præsterne Anne Braad og Ivan Larsen og med Ove Carlsen som aktiv medspiller. Har du lagt mærke til kirkens orgel-engle i december? Det er Oves værk! Læs...

Kategorier
Stefanskirkens ansigter

Næstekaffe

Udgivet tor d. 8. nov 2018, kl. 08:52

Fem nye podcast om mening, lykke, håb, fællesskab og tvivl. Du kan blandt andet høre Stefanskirkens sognepræst Pernille Østrem i samtale med Pelle Hvenegaard.
Hør en god podcast her.


Kategorier
Skt. Stefans Kirke