Mød Stefanskirkens ansigter

Udgivet søn d. 16. aug 2020, kl. 15:00

Her kan du læse om Stefanskirkens venner, ansatte, naboer og frivillige. Vi bringer en ny artikel cirka en gang om måneden. Det er Anna Eskelund, der interviewer.

Hver dag slår Stefanskirken dørene op, og mange forskellige mennesker kommer indenfor. Nogle...

Kategorier
Stefanskirkens ansigter

Kirken er stuvende fuld, når Silje er der!

Udgivet af Anna Eskelund, tir d. 12. nov 2019, kl. 11:58

Hvis du har været i kirke til Luciagudstjeneste, til fastelavn eller til høstgudstjeneste, så ved du, at kirken er stuvende fuld. Det er den bl.a., fordi det er de gudstjenester, hvor kirkens dygtige børnekor medvirker, og det vil alle forældre, bedsteforældre,...

Kategorier
Stefanskirkens ansigter

Kirken er mere end et øvelokale

Udgivet fre d. 19. jul 2019, kl. 11:12

Hver tirsdag aften myldrer en broget flok af mennesker i alderen 17-60 ind i Stefanskirken. Det er Stefantastic, kirkens store rytmiske kor, der holder øveaften. En af deltagerne er Ann Nyby Rennison, som du kan læse om her.

Kategorier
Stefanskirkens ansigter

Kristendom for Lisa og Gorm

Udgivet ons d. 12. jun 2019, kl. 21:36

I løbet af foråret 2019 har Stefanskirken kørt en studiekreds ved navn Kristendom for voksne. En af deltagerne var Lisa Melgaard, som sammen med kæresten Gorm Ridder-Jensen kommer jævnligt i kirken. Læs mere her.

Kategorier
Stefanskirkens ansigter

Frederikke tog far og mor med i kirke

Udgivet fre d. 26. apr 2019, kl. 21:30

Morten og Mie og deres lille datter Frederikke er naboer til Stefanskirken. Her er Frederikke døbt og sammen går de til babysalmesang. Læs mere her.

Kategorier
Stefanskirkens ansigter

Bannermaler med stil

Udgivet fre d. 29. mar 2019, kl. 11:57

Du har sikkert hørt nogle sige: "Stefanskirken! Ja det er dem med banneret!" Men de maler jo ikke sig selv. Læs her om Minna, som er kirkens bannermaler.

Kategorier
Stefanskirkens ansigter

Levende stene

Udgivet lør d. 16. feb 2019, kl. 14:15

Kirken er bygget af levende stene. Mød Iben Andersen, som ved hvor vigtigt det er, at vi passer på hinanden og som er med til at bygge videre på kirkens rige tradtion for at kombinere det åndelige og det praktiske arbejde. Læs mere her.

Kategorier
Stefanskirkens ansigter

Brosten og barokengle

Udgivet ons d. 9. jan 2019, kl. 15:30

Stefanskirken bygger på en solid aktivistisk tradition, som blev grundlagt i 80’erne og 90’erne af præsterne Anne Braad og Ivan Larsen og med Ove Carlsen som aktiv medspiller. Har du lagt mærke til kirkens orgel-engle i december? Det er Oves værk! Læs...

Kategorier
Stefanskirkens ansigter