Nadverandagt 27/2 + 6/3

Nadverandagter holdes i kirken
Lørdag d. 27. februar kl. 9.00-9.30
Lørdag d. 6. marts 2021 kl. 9.00-9.30

Vi holder en kort nadverandagt med rum til fordybelse. Mange af os savner nadveren. Vi afholder nu på foreløbig to lørdage en kort nadverandagt med dæmpet orgelmusik og uden fællessang. Til andagten har du mulighed for at modtage nadver i trygge rammer. Vi sørger for, at det foregår med god sikkerhed og efter retningslinjerne. Da retningslinjerne foreskriver maximalt 30 minutters gudstjenester, har vi valgt at give mulighed for at modtage nadveren til disse separate andagter i stedet for som traditionelt om søndagen.

Når du kommer ind i kirken, får du udleveret et lille engangsbæger, som du tager med til din plads i kirken. Når der uddeling af nadver, kommer præsten hen til dig og udleverer først en oblat og siden altervin. Giv gerne præsten besked, når du får en oblat, hvis du ønsker druesaft.

Nadverandagten foregår sikkert: Plastikbægrene, som uddeles, når du kommer, er pakket separat. Præsten bærer værnemidler under hele andagten, og du selv har mundbind på, undtagen når du modtager nadveren.

Hvis du har spørgsmål inden, kan du kontakte en af præsterne.