Andagt, fællesspisning og foredrag

Udgivet af Stine Borbye Edelvang, man d. 4. okt 2021, kl. 11:26

Den 20. oktober har vi hele 3 ting på programmet:

Kl. 17.30 har Finn Dyrhagen en stemningsfuld andagt i kirken med tid til både refleksion og fællessang.

Kl. 18.15 er der fællesspisning i Karmel. Vi deler en let anretning og hinandens selskab inden aftenens foredrag. Man skal tilmelde sig på agr@km.dk og det koster 50 kroner. Hvis det kniber med finanserne, og man gerne vil spise med, så skrive til præsten, så finder vi ud af det.

Kl 19.00 er der foredrag ved Jakob Brønnum, der før har gæstet Stefanskirken med foredrag og guitar. Denne gang er det uden guitar men med sin bog om næstekærlighed under armen.

Næstekærlighed er ingen selvfølge. Alle ved, at næstekærligheden er central i evangeliernes budskab. Men kan den afmåles og kun gælde nogen og ikke andre? Jakob Brønnum viser, hvordan næstekærligheden og selve livet er knyttet sammen i evangelierne og i virkeligheden. Foredraget bygger på hans bog "Matthæuseffekten - Udkast til en håndbog i næstekærligheden."

Man er velkommen til at deltage i det hele, eller i noget. Alle er i hvert fald hjerteligt velkomne.