Fredagsrundstykker med Mette Tolling og Gademusikkens fortællinger

Udgivet af Stine Borbye Edelvang, tor d. 7. okt 2021, kl. 23:37
Nyheder

Fredag d. 29. oktober kl 9.30 er vi klar til endnu en omgang Fredagsrundstykker, denne gang med spændende besøg af Mette Tolling, som med anekdoter, refleksioner og musik vil give et indblik i sine oplevelser som gademusikant.

Som barn startede hun med at spille sammen med sin bror på Strøget i København. Mange år efter tog hun gademusikken op som rejsende i Seattle, Mexico og Colombia. Det åbnede op for et farverigt møde med gadens folk, spændende kulture og et indblik i en musikalsk sangskat, der har fulgt hende siden.

Mette Tolling kommer i løbet af foredraget ind på sin musikalske arv fra Danmark og det musikmiljø hun er vokset op i. Hun reflekterer over, hvad musik gør godt for.

I kan forvente en underholdende, rørende og sjov formiddag med musik til hjertet og ord til eftertanke.

Vi synger fra Højskolesangbogen, drikker kaffe og spiser rundstykker. Det foregår alt sammen i ”Karmel”, Stefanskirkens menighedshus i Vedbækgade 12, 2200. Lige skråt bag kirken – der er også adgang med elevator.