NOSFERATU - stumfilm og orgel

Udgivet af Stine Borbye Edelvang, ons d. 13. okt 2021, kl. 20:39
Nyheder

Kom i Stefanskirken på Allehelgensaften og bliv skræmt! Vi viser den klassiske stumfilms-gyser, "Nosferatu - En symfoni af skræk" med live orgelledsagelse, og du kan roligt glæde dig (og være bange!).

Mesterværket Nosferatu udkom i 1922 og den rangerer jævnligt i toppen af lister over »Bedste film gennem tiderne«. Den har været banebrydende for, hvordan vi helst vil skræmmes på film.

Filmen er baseret på Bram Stokers Dracula og ledsages denne aften af live orgelmusik fra Kevin Edelvang, der også introducerer filmen. Filmen vises med tyske mellemtekster og engelske undertekster.

Allehelgensaften er d. 31. oktober og det er kl. 20.00. Der er fri entré, men det anbefales at komme i god tid, da der er begrænsede pladser. Dørene åbnes kl. 19.30.