Indsættelsesgudstjeneste for Mette Christina Juul

Udgivet man d. 10. jan 2022, kl. 13:40
Nyheder

Søndag d. 6. februar kl. 11 skal Mette Christina Juul indsættes som sognepræst i Stefanskirken.

Mange af jer kender allerede Mette, da hun i efteråret var i præstepraktik hos Thomas Høg Nørager.

Mette skal være i Stefanskirken de næste 2 år, mens Pernille Østrem er lånt ud til KirkeCare Nørrebro - og vi glæder os meget til at byde hende velkommen.

Denne søndag indsættes hun ved en festgudstjeneste, hvor Nørrebros provst Per Vibskov Nielsen forestår indsættelsen.

I kan se frem til en festlig gudstjeneste med procession og ekstra festlig musik.

Efter højmessen er der coronavenlig reception, hvor der er mulighed for at byde Mette velkommen.