Dåbsgudstjenester

Bibelhistorier, musik og overraskelser -- til dåbsgudstjeneste er både prædiken og musik både for store og små, når sognepræsterne Pernille Østrem og Thomas Høg Nørager fortæller og døber Nørrebros babyer. Vi synger salmeskattens evergreens og organisten trækker lidt af hvert op af posen.

Ved særlige lejligheder  medvirker også Stefanskirkens Unge Stemmer med musik og sang.

Alle er velkommen uanset om man kender nogen, der skal døbes, eller man bare har lyst til at synge med, hygge sig og have en hyggelig halv time.

Det føles lidt som den korteste gang, jeg har været i kirke, for det var så sjovt at være med til" Victor, 9 år.

Hvornår

Dåbsgudstjenesterne ligger altid på en lørdag og i regelen kl. 11.00, selvom der kan være undtagelser. Du kan finde kommende børnegudstjenester i kalenderen.