Fyraftensgudstjeneste

Hver onsdag fra september til og med maj måned kan du kl. 17  gå til fyraftensgudstjeneste i Stefanskirken.

Det er en halv times andagts-tid i kirken med fællessang, bibelord, bøn og et stykke visdom fra verdenslitteraturen eller den kristne tradition. Noget at tygge på til sjælen. Noget konkret at tage med hjem. Et åndeligt favntag eller rusketur.

Det er som udgangspunkt en af Stefanskirkens præster, Thomas eller Pernille, der er til stede. I ny og næ vil du også møde en gæstepræst eller en teolog, der står i lære som præst.

Efter fyraftensgudstjenesten kan man blive lidt i kirken, tage et pusterum, snakke lidt eller stille spørgsmål til præsten.

Ånds-dag om onsdagen

Udvalgte onsdage i perioden september til maj kan du desuden deltage i et rigt udvalg af foredrag, studiekredse, ”kristendom for begyndere”, filmklub, koncerter og sangaftener. Stefanskirken vil gerne være din åndelige tankstation, hvor du kan få tanket på både på eksistentielle emner, kristen livstydning og fællesskab. Læs programmet og sæt kryds i din kalender, så du får glæde af det mangfoldige ånds-dags-program.

Arrangementerne starter altid kl. 19.00. Der er i reglen et kop kaffe og en småkage eller lignende undervejs. Hvis andet ikke er nævnt, foregår det i kirken, Nørrebrogade 191.

Fællesskab?

I tidsrummet mellem fyraftensgudstjenesten og Ånds-dags-arrangementet onsdag aften, vil kirken være åben, så man kan sidde og få sig en snak. Du kan også tage chancen og høre om nogen vil med ud og spise en bid brød på Durum Bar eller hos den lokale pizzamand. Du kan såmænd også nå hjem og spise med familien eller i dit eget gode selskab. Kl. 19 går vi i gang med aftens tema, for at du kan blive klogere på dig selv, verden, dine medmennesker og Gud.