Kom og syng sammen med andre kvinder!

Vi mødes en mandag i måneden kl. 20‐22 (se datoerne nedenfor) og laver en månedlig 'optankning af kvindeligt fælleskab med god musik'.

Sangene vælger vi selv, evt. efter forslag fra vores udefrakommende indpisker, der også fører os igennem aftenen.

Vi synger for at mærke livet, fælleskabet og have det sjovt -­ og blander genrer og kunstnere.

Har du lyst til at overraske din mand, dine kollegaer, din kæreste, dine børn eller gamle mor med en solosang en dag -­ ja, så kan du også få prøvet det af her.

Initiativet, der startede i Stefanskirken i 2003, har fået tilnavnet “Vend det døve øre til”.

Pris

For at dække lønudgifterne til professionel indpisker betaler vi 600 kr. pr. halvsæson for at være med. Dette beløb justeres løbende.

Tid og sted

Vi synger følgende mandage: 4/9, 2/10, 6/11, 4/12, 5/2, 5/3, 7/5, 4/6 . Alle gange kl. 20.00-­22.00 (opdat. 2/8-17)

Sted: Stefanskirken

På vegne af flere som har bidraget til at realisere dette undervejs,