Kom og syng sammen med andre mænd!

Vi mødes en mandag i måneden kl. 20-­22 (se datoerne nedenfor) og laver en månedlig 'optankning af mandligt fælleskab med god musik'. Sangene vælger vi selv eller foreslås af vores udefrakommende indpisker, der også fører os igennem aftenen.

Vi synger for at mærke livet, fælleskabet og have det sjovt -­‐ og blander genrer og kunstnere. Vi har sunget Leonards Cohen, Kashmire, ABBA, U2, Queen, TV2, Benny Andersen, Volmer Sørensen og opera oma.!

Har du lyst til at overraske din kone, dine kollegaer, din kæreste, dine kunder, børn eller gamle mor med en solosang en dag -­‐ ja, så kan du også få prøvet det af her. Initiativet, der startede i Stefanskirken i 2003, har fået tilnavnet “Vend det døve øre til”. I daglig tale omtaler vi det ofte som “Boy-bandet”.

Pris

For at dække lønudgifterne til professionel indpisker betaler vi 500 kr. pr. sæson for at være med. Dette beløb justeres løbende.

Tid og sted

Vi synger følgende mandage: 15/8, 19/9, 17/10, 21/11, 19/12, 16/1, 20/2, 20/3, 17/4, 15/5, 19/6. Alle gange kl. 20.00-­22.00

Sted: Stefanskirken

På vegne af flere som har bidraget til at realisere dette undervejs,