Tumleholdet

FOR BØRN I ALDEREN 1-2 ÅR

Vi synger, danser og leger med børnene i det store lyse menighedlokale, Vedbækgade 12, til enkle salmer og sange. Det er en fortsættelse af babysalmesang, og det er på børnenes præmisser med masser af sjov og poesi. En stund i musikkens helt særlige verden sammen.

Tumleholdet for børn mellem 1 og 2 år.

Hvert forløb er på et halvt år ad gangen. Man er velkommen til at være med i flere forløb. Ligesom det også er muligt at hoppe på i midten af et forløb, hvis der er plads.

I 2018 starter vi den 8. januar.

Tidspunkt: Mandage kl. 9.30 - 10.15

Sted: Vedbækgade 12, stuen (klapvogne o.l. parkeres i gården)

Pris: 250 kr. betales inden start.

Tilmelding med barnets navn og fødselsdato til musikogleg@stefanskirken.dk.

Holdene ledes af Stine Borbye Edelvang, som har mange års erfaring med arbejde med børn og musik.

En gave for livet

Aktiv beskæftigelse med musik stimulerer barnets emotionelle og sociale udvikling såvel som dets kropsbevidsthed og motoriske udvikling. Sang og musik har desuden en positiv indflydelse på barnets sprogudvikling - og naturligvis på dets musikalske nysgerrighed.

Musik er et grundlæggende udtryksmiddel og et kommunikationsmiddel, der trodser alder, nationalitet og social status.

Giv dit barn forudsætningerne for at glæde sig ved musik, så giver du det er en gave for resten af livet. Man kan ikke komme for tidligt i gang!