Højmesse Palmesøndag

Søndag d. 10. april 2022, kl. 11:00
Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N
Pernille Østrem

Palmesøndag er der familiegudstjeneste i Stefanskirken. Vi markerer begyndelsen på påskeugen med en festlig påskegudstjeneste med børnekor, æsler og palmegrene.

Efter gudstjenesten pynter vi påskeæg og spiser pølsehorn i festsalen i "Karmel" i Vedbækgade 12. Påskeæggene kan selvfølgelig tages med hjem men vi håber, at alle vil lave 1, som kan hænge og pynte i træerne på kirkepladsen i påskeugen.

Hvis du ønsker at blive døbt, melde dig ind eller løse sognebånd, kan du tage kontakt til præsten efter gudstjenesten eller skrive til os.

Hvis du gerne vil være frivillig i Stefanskirken kan du kontakte Anna på frivillig@stefanskirken.dk.