Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST: De 9 læsninger før jul

Tirsdag d. 14. december 2021, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N
Finn Dyrhagen

Tirsdag d. 14. december kl. 17.00 er der De 9 læsninger før Jul i Stefanskirken. Det er en smuk og stemningsfuld musikgudstjeneste, hvor børnekor, voksenkor og oplæsere fra menigheden og præst Finn Dyrhagen vil give alle et tiltrængt åndehul i den travle julemåned. De 9 læsninger er en musikgudstjeneste, hvor der gennem ni bibeltekster fortælles om syndefaldet, Guds udvælgelse og frelse, sådan som den udspilles i den bibelske historie. Traditionen med de 9 læsninger stammer fra England, hvor den blev holdt første gang i 1918 i Kings College Chapel i Cambridge.

Husk coronapas, når du skal til gudstjeneste eller et andet arrangement i Stefanskirken. Så kan alle være med!