Begivenheden har allerede fundet sted.

Bach Friday

Fredag d. 25. november 2022, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N

Bach Friday er tilbage med fuld musik, denne gang med fokus på vokalmusik! Vi opfører to Bach-motetter (BWV 230 og 227) samt det monumentale præludium og fuga i e-mol for orgel. Som et sidste krydderi opføres Bachs finurlige orgelpartita "Ach, was soll ich Sünder machen" med indskudte korvers — måske som man har gjort på Bachs tid.

Årets dreamteam består af Cassandra Lemoine, Charlotte Haugaard, Nana Bugge Rasmussen, Nanna Varmer Ipsen, Jakob Skjoldborg, Kristoffer Emil Appel, Magnus Mariegaard og Mikkel Tuxen. Orgelsolist er Søren Johannsen.

Koncerten er støttet af William Demant Fonden, Dansk Organist og Kantor Samfund og Sankt Stefans Kirkes Menighedsråd.