Høst- og klimagudstjeneste med konfirmander

Søndag d. 25. september 2022, Kl. 11:00 til kl. 13:00
Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N
Thomas Høg Nørager og Mette Christina Juul

Oplev en stemningsfuld og festlig gudstjeneste i den smukt pyntede kirke. Vi har fokus på bæredygtig pyntning af kirken - og håber, at alle vil hjælpe os med, at kirken kan blive smukt pyntet med bæredygtige produkter.

Vi vil gerne opfordre dig til at tage frugt og grønt med i kirke. Det kan være lidt fra kolonihaven eller mormors have, eller hvad man kan plukke i grøftekanten og på Amager Fælled. Vi deler ud til hinanden og til sognet efter gudstjenesten.

Dagens kollekt går til Folkekirkens Nødhjælp til at hjælpe de millioner af afghanere som er på flugt. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i højmessen i kirken, kan du donere dit bidrag på mobilepay nr. 127 663. Alle bidrag går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælp og deres indsats i Afghanistan.

Hvis du gerne vil være frivillig i Stefanskirken kan du kontakte kirkekoordinator Stine Borbye Edelvang på koordinator@stefanskirken.dk.