Fredagsrundstykker med Mette Faber: Om Mødrehjælpen på Nørrebro

Fredag d. 25. februar 2022, Kl. 09:30 til kl. 11:30
Karmel, Vedbækgade 12, 2200 København N

Mette Faber er formand for Mødrehjælpen på Nørrebro, som hvert år og hver dag hjælper trængte børn. Mette Faber er en ildsjæl, der drives af og brænder for at hjælpe andre. Mette arbejder hver dag med den klare målsætning, at det, hun gør skal komme udsatte familier til gode, for så er målet nået.
Denne dag vil Mette Faber give os et indblik i om hvordan virkeligheden ser ud for Mødrehjælpen på Nørrebro anno 2022.

Derudover synger vi som altid fra Højskolesangbogen, drikker kaffe og spiser rundstykker. Det foregår alt sammen i ”Karmel”, Stefanskirkens menighedshus i Vedbækgade 12, 2200. Lige skråt bag kirken – der er også adgang med elevator.