Fredagsrundstykker med Mette C. Juul: Advokaten, der ville være præst

Fredag d. 25. marts 2022, Kl. 09:30 til kl. 11:30
Karmel, Vedbækgade 12, 2200 København N

Mette C. Juul er jurist og har fungeret som betroet og anerkendt advokat. Men Mette fandt at hun ville være præst. Denne formiddag vil Mette C. Juul fortælle sin personlige historie om at være rundet af den jyske muld og begå sig på de københavnske bonede gulve. Og den gave det er at vi som mennesker har muligheden for at vælge, vælge nyt og vælge om – og stadig holde lidt fast i det gamle.

Derudover synger vi som altid fra Højskolesangbogen, drikker kaffe og spiser rundstykker. Det foregår alt sammen i ”Karmel”, Stefanskirkens menighedshus i Vedbækgade 12, 2200. Lige skråt bag kirken – der er også adgang med elevator.