Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse med dåb

Søndag d. 8. maj 2022, kl. 11:00
Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N
Mette Christina Juul

Velkommen til gudstjeneste i Stefanskirken. Kom indenfor uanset om du er døbt eller ej, uanset om du er medlem af folkekirken eller ej.

På søndag synger vi følgende salmer:

739 Rind nu op i Jesu navn

448 Fyldt af glæde over livets under (på mel. Peter Møller 1974)

484 Du, som vejen er og livet (på mel. A.P. Berggreen 1849)

18 Som fisk i hav og fugl i luft (på mel. Guds Søn kom ned fra Himmerig)

721 Frydeligt med jubelkor

Du kan læse og høre salmernes tekster og melodier her: lyttildanskesalmer.dk

Vi fejrer nadver sammen efter prædiken og fredshilsen. Hvis du ønsker glutenfri nadver, beder vi dig henvende dig til personalet FØR gudstjenesten går i gang. Ønsker du alkoholfri nadver, skal du blot pege på den LILLE kalk, når præsten kommer rundt med vin og druesaft. Nadveren er traditionelt for alle døbte. Små børn kan også modtage nadver i følge med en voksen.

Hvis du ønsker at blive døbt, melde dig ind eller løse sognebånd, kan du tage kontakt til præsten efter gudstjenesten eller skrive til os.

Hvis du gerne vil være frivillig i Stefanskirken kan du kontakte kirkekoordinator Stine Borbye Edelvang på koordinator@stefanskirken.dk.