Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse med dåb

Søndag d. 29. maj 2022, kl. 11:00
Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N
Thomas Høg Nørager

Den søndag synger vi følgende sange og salmer:

HS 71 Et hus at komme til (fra højskolesangbogens 19. udgave)

DDS 750 Nu titte til hinanden

DDS 218 Krist stod op af døde

DDS 376 Lyksaligt det folk, som har øre for klang

DDS 333 Almindelig er Kristi kirke

DDS 724 Solen stråler over vang (Mel.: Morten Nyord 1989)

Velkommen til gudstjeneste i Stefanskirken. Kom indenfor uanset om du er døbt eller ej, uanset om du er medlem af folkekirken eller ej.

Vi fejrer nadver sammen efter prædiken og fredshilsen. Hvis du ønsker glutenfri nadver, beder vi dig henvende dig til personalet FØR gudstjenesten går i gang. Ønsker du alkoholfri nadver, skal du blot pege på den LILLE kalk, når præsten kommer rundt med vin og druesaft. Små børn kan også modtage nadver i følge med en voksen.

Efter højmessen er der en kop kaffe og en småkage i våbenhuset. Der er mulighed for at tænde lys i lysgloben ved prædikestolen både før og efter gudstjenesten.

Hvis du ønsker at blive døbt, melde dig ind eller løse sognebånd, kan du tage kontakt til præsten efter gudstjenesten eller skrive til os.

Hvis du gerne vil være frivillig i Stefanskirken kan du kontakte kirkekoordinator Stine Borbye Edelvang på koordinator@stefanskirken.dk.