Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Stefanskirken
Et gudeligt slag i bolledejen!
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

2. Pinsedag: Højmesse

Dato
Mandag d. 6. juni 2022, kl. 11:00
Sted
Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N
Medvirkende
Pernille Østrem

I al sin glans nu stråler solen! Pinsen er den højtid, der fortæller os, at det sidste ord, aldrig er sagt. At der altid er nye dimensioner at føje til i indsigt og udsyn. Pinsen forener på tværs af folkeslag og modersmål. Med masser af Helligånd. Så meget, at nogen tror at disciplene er fulde. Det er en fest. 

2. pinsedag får vi besøg af bandet Silver Dagger, som vil sørge for en helt anderledes musikalsk oplevelse, når de akkompagnerer pinsesalmerne. Silver Dagger spiller musik fra den amerikanske sangskat.  Musikken kaldes oldtime og udspringer af et møde mellem den irske og engelske folkemusik, den afrikanske sang og hymnerne fra kirken. Med sange om Gud, menneskelivet og fællesskab spiller Silver Dagger op til en helt særlig pinsefest.

Bandet består af fem medlemmer: sanger, guitar, violin, banjo og kontrabas. 

Velkommen til gudstjeneste i Stefanskirken. Kom indenfor uanset om du er døbt eller ej, uanset om du er medlem af folkekirken eller ej.

Mennesker går til gudstjeneste af mange forskellige årsager. Man kan komme for at sige tak, for at sørge, finde ro, bede, synge salmer, høre Guds ord, en god prædiken, for fællesskabet, for kaffen, fordi man gerne vil gå til nadver, for at få varmen, få sit barn døbt, selv blive døbt, høre orglet bruse, se hinanden i øjnene, slå blikket ned, folde sine hænder, lukke øjnene, sige trosbekendelsen og fadervor. Find selv på flere gode grunde!

Vi fejrer nadver sammen efter prædiken og fredshilsen. Hvis du ønsker glutenfri nadver, beder vi dig henvende dig til personalet FØR gudstjenesten går i gang. Ønsker du alkoholfri nadver, skal du blot pege på den LILLE kalk, når præsten kommer rundt med vin og druesaft. Nadveren er traditionelt for alle døbte. Små børn kan også modtage nadver i følge med en voksen.

Vil synger

I al sin glans nu stråler solen
Swing low
Nu bede vi den Helligånd
Will the circle

Efter højmessen er der kirkekaffe. 

Der er mulighed for at tænde lys i lysgloben ved prædikestolen både før og efter gudstjenesten.

Hvis du ønsker at blive døbt, melde dig ind eller løse sognebånd, kan du tage kontakt til præsten efter gudstjenesten eller skrive til os.

Hvis du gerne vil være frivillig i Stefanskirken kan du kontakte kirkekoordinator Stine Borbye Edelvang på koordinator@stefanskirken.dk.