Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse med dåb

Søndag d. 12. juni 2022, kl. 11:00
Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N
Thomas Høg Nørager

Fra salmebogen synger vi:

318 Stiftet Guds Søn har på jorden et åndeligt rige

403 Denne er dagen, som Herren har gjort

723 Naturen holder pinsefest

11 Nu takker alle Gud

Og til sidst i gudstjenesten synger vi fra sangark: Nu lyser løv i lunde Nr. 328 i Højskolesangbogens 19. udgave

Velkommen til gudstjeneste i Stefanskirken. Kom indenfor uanset om du er døbt eller ej, uanset om du er medlem af folkekirken eller ej.

Vi fejrer nadver sammen efter prædiken og fredshilsen. Hvis du ønsker glutenfri nadver, beder vi dig henvende dig til personalet FØR gudstjenesten går i gang. Ønsker du alkoholfri nadver, skal du blot pege på den LILLE kalk, når præsten kommer rundt med vin og druesaft. Små børn kan også modtage nadver i følge med en voksen.

Efter højmessen er der en kop kaffe og en småkage i våbenhuset. Der er mulighed for at tænde lys i lysgloben ved prædikestolen både før og efter gudstjenesten.

Hvis du ønsker at blive døbt, melde dig ind eller løse sognebånd, kan du tage kontakt til præsten efter gudstjenesten eller skrive til os.

Hvis du gerne vil være frivillig i Stefanskirken kan du kontakte kirkekoordinator Stine Borbye Edelvang på koordinator@stefanskirken.dk.