Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse

Søndag d. 19. juni 2022, kl. 11:00
Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N
Mette Christina Juul

Velkommen til gudstjeneste i Stefanskirken. Kom indenfor uanset om du er døbt eller ej, uanset om du er medlem af folkekirken eller ej.

Vi skal synge en række skønne salmer fra salmebogen og en enkelt fra "100 salmer":

772 Nu blomstertiden kommer (svensk folkemelodi)

41 Lille Guds barn

300 Kom, sandheds Ånd

276 Dommen over levende og døde

849 Igen berørt (fra 100 salmer)

42 I underværkers land (mel. Op al den ting)

Vi fejrer nadver sammen efter prædiken og fredshilsen. Hvis du ønsker glutenfri nadver, beder vi dig henvende dig til personalet FØR gudstjenesten går i gang. Ønsker du alkoholfri nadver, skal du blot pege på den LILLE kalk, når præsten kommer rundt med vin og druesaft. Nadveren er traditionelt for alle døbte. Små børn kan også modtage nadver i følge med en voksen.

Hvis du ønsker at blive døbt, melde dig ind eller løse sognebånd, kan du tage kontakt til præsten efter gudstjenesten eller skrive til os.

Hvis du gerne vil være frivillig i Stefanskirken kan du kontakte kirkekoordinator Stine Borbye Edelvang på koordinator@stefanskirken.dk.