FLAMMENDE ROSE - Koncert med Ensemble Barocca

Tirsdag d. 21. juni 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N

Ensemble Barocca dyrker - som ensemblets navn hentyder til - repertoiret fra barokken, dvs. fra ca. 1600-1750, en periode hvor nogle af den klassiske musiks største komponister virkede, en tid hvor der blev komponeret herlig musik med masser af saft og kraft. Aftenens program byder på nogle af barokkens allerstørste mestre: Vivaldi, Bach og Händel. Sange der kredser om kærlighed, både den lykkelige og ulykkelige slags samt smukke naturbeskrivelser.
Ensemblet blev etableret i 2014 i forbindelse med studier i tidlig musik på Det kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Ensemblets medlemmer har en bred kammermusikalsk erfaring og ynder med særlig passion barokmusikken spillet på originalinstrumenter. Ensemblet er dermed en del af den musikbevægelse, der søger den autentiske opførelsespraksis i forhold til bl.a. stemning, spilletempi, buestrøg og frasering. Ensemble Barocca spiller koncerter med et begejstret nærvær både internt og i formidlingen til publikum.
Inden koncerten inviterer Stenbroens Barokdage på tapas og lidt vin i Stefanskirkens våbenhus.

Medvirkende:
Sopran: Christine Nonbo Andersen
Violin: Tinne Albrechtsen
Cello: Maria Rosenkilde Qvist
Cembalo: Babett Hartmann

Stor tak til:

Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Korsangernes Fællesråd, Nordeafonden, I. F. Lemvigh Müllers Fond, Dansk Solistforbund, Dansk Musiker Forbund, Knud Højgaards Fond, Nørrebro Lokaludvalg, Københavns Kommune og Dansk Skuespillerforbund.