Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse med dåb

Søndag d. 15. maj 2022, kl. 11:00
Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N
Agnete Veit & Thomas Høg Nørager

Fra tid til anden tager Stefanskirken i mod præsteaspiranter fra pastoralseminariet. Denne søndag tager vi godt imod Agnete Veit som vil prædike over dagens tekst og forestår gudstjenesten i øvrigt.

Vi synger nedenstående salmer, som du kan lytte til her: https://lyttildanskesalmer.dk/

417 Herre Jesus, vi er her

441 Alle mine kilder

218 Krist stod op af døde

292 Kærligheds og sandheds Ånd (mel. af Barnekow 1868)

475 Går det, Herre, som jeg vil

233 Jesus lever, graven brast

Velkommen til gudstjeneste i Stefanskirken. Kom indenfor uanset om du er døbt eller ej, uanset om du er medlem af folkekirken eller ej.

Vi fejrer nadver sammen efter prædiken og fredshilsen. Hvis du ønsker glutenfri nadver, beder vi dig henvende dig til personalet FØR gudstjenesten går i gang. Ønsker du alkoholfri nadver, skal du blot pege på den LILLE kalk, når præsten kommer rundt med vin og druesaft. Små børn kan også modtage nadver i følge med en voksen.

Efter højmessen er der en kop kaffe og en småkage i våbenhuset. Der er mulighed for at tænde lys i lysgloben ved prædikestolen både før og efter gudstjenesten.

Hvis du ønsker at blive døbt, melde dig ind eller løse sognebånd, kan du tage kontakt til præsten efter gudstjenesten eller skrive til os.

Hvis du gerne vil være frivillig i Stefanskirken kan du kontakte kirkekoordinator Stine Borbye Edelvang på koordinator@stefanskirken.dk.