Begivenheden har allerede fundet sted.

Klima-workshop

Søndag d. 25. september 2022, kl. 13:00
Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N

Søndag d. 25. september står i klimaet tegn i Stefanskirken. Klokken 11 er der klimagudstjeneste med Mette Juul og Thomas Høg Nørager, og efter klimagudstjenesten inviterer vi til en workshop, hvor vi vil være sammen om klimaet. Litterat og sorgforsker Mikkel Frantzen samtaler med sognepræst og dokumentarist Regitze Marker om klimasorg, om deres fortællinger og forestillinger om klimakrisen og om behovet for i fællesskab at finde frem til det håb, der ligger gemt i sorgen. De kalder det for "bæredygtige samtaler" - om kunsten at bære sorgen over de mange tab, der er knyttet til klimakrisen, med de nye håbsmuligheder, der ligger i alene at tale om det, i et fællesskab.