Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 5. februar 2023, kl. 11:00
Sted Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N
Thomas Høg Nørager
Højmesse med dåb

Velkommen til gudstjeneste i Stefanskirken. Kom indenfor uanset om du er døbt eller ej, uanset om du er medlem af folkekirken eller ej.

Vi synger fra salmebogen undtaget sidste sang som er fra højskolesangbogen

108 Lovet være du, Jesus Krist

448 Fyldt af glæde over livets under,

557 Her vil ties, her vil bies

518 På Guds nåde

Det er hvidt herude  - Nr. 270 i Højskolesangbogens 19. udgave

Vi fejrer nadver sammen efter prædiken og fredshilsen. Hvis du ønsker glutenfri nadver, beder vi dig henvende dig til personalet FØR gudstjenesten går i gang. Ønsker du alkoholfri nadver, skal du blot pege på den LILLE kalk, når præsten kommer rundt med vin og druesaft. Nadveren er traditionelt for alle døbte. Små børn kan også modtage nadver i følge med en voksen.

Hvis du ønsker at blive døbt, melde dig ind eller løse sognebånd, kan du tage kontakt til præsten efter gudstjenesten eller skrive til os.

Hvis du gerne vil være frivillig i Stefanskirken kan du kontakte kirkekoordinator Stine Borbye Edelvang på koordinator@stefanskirken.dk.