Søndag d. 1. september 2019, Kl. 12:00 til kl. 16:00

Kom og gør et kup i kirkens loppebod og få selv en stand på pladsen, hvis du vil sælge ud. Boder, café og loppemarked for børn og voksne.
DIN LOPPEBOD: Hvis du vil have en bod, kan du henvende dig til olebennynielsen@msn.com. Man betaler 10 procent af sin indtjening til kirken. Pengene går til Grundtvigsk Forum, der varetager gratis kulturformidling til alle sognets beboere.
KIRKENS LOPPEBOD: Kirken har som tidligere år en loppebod med skønne ting og sager til rimelige priser. Hvis du vil donere til boden, kan du henvende dig til Jane Hansen på jane.hansen.cph@gmail.com

KAGEKONKURRENCE: Hvis du vil deltage i vores legendariske kagekonkurrence, kan du indlevere dit bagværk på dagen kl. 12. Den bedste kage kåres af et sagkyndigt dommerpanel, der kl. 12.30 udnævner årets kage og overrækker vandrepokalen. Kagerne sælges efterfølgende i cafeen.

Kirkepladsen