Søndag d. 7. april 2019, Kl. 12:30 til kl. 15:00

Søndage fra januar til maj

For alle fra 15-104 år. Uanset om du er døbt, konfirmeret eller ej. Målet er at styrke deltagernes ordforråd og kundskab om den kristne tro. Man tilmelder sig til de fem gange samlet hos sognepræst Pernille Østrem poes@km.dk

Vi mødes følgende datoer i kirken: Søndag den 20. januar kl. 12.30-15.00 Søndag den 17. februar kl. 12.30-15.00 Søndag den 24. marts kl. 12.30-15.00 Søndag den 7. april kl. 12.30-15.00 Søndag den 19. Maj kl. 12.30-15.00

Vil du kunne tale kunne tale mere kvalificeret om tro, kærlighed og liv og død ikke mindst i en kristent perspektiv? Vil du vide mere om kristendom? Har du lyst til at få mere ud af at gå i kirke, få inspiration til bøns- og trosliv?

Vi starter hver gang med at byde på en smør-selv-frokost og tale sammen. Hver eftermiddag indeholder både samtale og oplæg og debat. Ved sognepræst Pernille Østrem og organist Kevin Edelvang

Vi mødes fem gange i foråret, og det er muligt for dem der ønsker det at blive døbt eller konfirmeret i påsken. Man kan naturligvis også deltage uden at blive døbt eller konfirmeret.

I forbindelse med forløbet ”Kristendom for voksne” opfordrer vi til, at man går i kirke hele påsken for at opleve den store fortælling, der danner centrum for kristentroen.

Når man har tilmeldt sig, får man inden første gang tilsendt en lille samling tekster samt en oversigt over forløbet.

Pernille Østrem og Kevin Edelvang er begge vokset op uden tilknytning til kirken, men har i deres unge år fundet glæden og dybden i at bruge kirken, troen og fællesskabet i den kristne kontekst. Fælles for dem er at arbejdet i Stefanskirken er stærkt forankret i at dele den åndelige rigdom og mening med andre mennesker.