• This event has already taken place.
Tirsdag d. 11. juni 2019, Kl. 18:00 til kl. 19:00

Stefantastic synger to sommerkoncerter kl. 18.00 og kl. 20.00. Vi håber at give to nærværende og vedkommende koncerter af høj kvalitet. Vi synger dansk og engelsk, rytmisk musik, så du forhåbentlig ikke kan sidde stille. Vi håber du vil invitere dine venner og dem du ikke kender med i Stefanskirken. På gensyn!

Du kan hente en billet på forhånd, tirsdagene inden koncerterne i tidsrummet 18.30-19.00 i kirken, hvis du vil være sikker på en plads. Der er 300 billetter til hver koncert. Du kan også møde op på dagen i god tid.

Korleder David Hendler udtaler:

"Korets mål er at dyrke nærværet i musikken og fællesskabet. En tryg, behagelig og humoristisk ramme til korøverne er det vigtigste redskab til at kroppen kan slappe så meget af som muligt og stemmen derved kan synge så frit som muligt. Derudover er det korets mål at formidle nærværet ved koncerter og arbejde med fortællingen og fortolkningen i korets repertoire."