Onsdag d. 30. oktober 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Kom og syng med og oplev fællesskabet og nærværet, når sangpædagog Jon Hollesen får det bedste frem i stemme og sjæl. Aftenen er en af i alt tre aftener, som man kan deltage i samlet eller individuelt. Datoerne er desuden 2. og 16. oktober.

Taize er et økumenisk klosterfællesskab i Frankrig, hvor især unge mennesker valfarter til i tusindvis hvert eneste år for at søge den særlige enkle og dybe form for spiritualitet, som er i dette fællesskab. Taize-sangene er udviklet i klosterfællesskabet, som en enkel måde at samle mennesker på i bøn. Sangene er flerstemmige og enkle at lære.

Sangaftnerne blevet ledet af Jon Hollesen, som til daglig arbejder som sanglærer og korleder på Nørrebro. Læs evt. mere på www.aria.dk.

Jon Hollesen og Marie-Louise Impgaard Sørensen