×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 1. september 2019, kl. 11:00

11. søndag efter trinitatis. Indsættelse af sognepræst Marie-Louise Impgaard Sørensen, som skal være vikar for Pernille Østrem frem til advent. Thomas Høg Nørager og Provst Per Vibskov medvirker.

Provsten indsætter Marie-Louise Impgaard Sørensen ved denne festlige gudstjeneste, hvor hun prædiker for første gang i Stefanskirken, og hvor vi også fejrer nadver sammen.

Dagens prædikentekst er fra Lukasevangeliet kapitel 18:

Til nogle, som stolede på, at de selv var retfærdige, og som foragtede alle andre, fortalte Jesus denne lignelse: »To mænd gik op til templet for at bede. Den ene var en farisæer, den anden en tolder. Farisæeren stillede sig op og bad således for sig selv: Gud, jeg takker dig, fordi jeg ikke er som andre mennesker, røvere, uretfærdige, ægteskabsbrydere, eller som tolderen dér. Jeg faster to gange om ugen, og jeg giver tiende af hele min indtægt. Men tolderen stod afsides og ville ikke engang løfte sit blik mod himlen, men slog sig for brystet og sagde: Gud, vær mig synder nådig! Jeg siger jer: Det var ham, der gik hjem som retfærdig, ikke den anden. For enhver, som ophøjer sig selv, skal ydmyges, og den, der ydmyger sig selv, skal ophøjes.«

Medvirkende
Thomas Høg Nørager og Marie-Louise Impgaard Sørensen