Søndag d. 15. marts 2020, Kl. 11:00 til kl. 16:00

Bliv klar til jeres bryllup på Stefanskirkens lille bryllupsmesse 2020 og gør jeres bryllup/velsignelse endnu mere personlig, festlig, højtidelig, afslappet eller sjov.

Her kan I få svar på alt fra teologiske til praktiske spørgsmål, få rådgivning til valg af musik og salmer samt inspiration til udsmykning af kirken og meget mere.

Bryllupsmessen er gratis, men det er nødvendigt at tilmelde sig på agr@km.dk. Alle par er velkomne, uanset om datoen for vielsen/velsignelsen allerede er fastlagt, eller om I ikke er så langt i processen. Måske er messen lige det, der skal til for at få det sidste på plads.

Selve bryllupsmessen går i gang kl. 12 med en let frokost, men kom også gerne allerede til højmessen kl. 11 for at høre orgelet bruse, synge nogle gode salmer, og opleve kirkerummet til fest. Vi holder prøvebryllup og byder på et glas bobler og kransekage.