• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 1. marts 2020, kl. 11:00

Velkommen til gudstjeneste i Stefanskirken. Du er velkommen uanset om du er medlem eller ej, om du er døbt eller ej.

Denne søndag synger vi:  743 Nu rinder solen op (Mel: Zinck) - 698 Kain hvor er din bror - 717 I går var hveden moden - 624 Gud er Gud, før jorden skabtes - Hvad var det dog der skete (Højskolesangbogen)

Prædikenteksterne kan findes her: https://www.bibelselskabet.dk/1-s-i-fasten-fra-anden-raekke

Vi fejrer nadver sammen efter prædiken og fredshilsen. Hvis du ønsker glutenfri nadver, beder vi dig henvende dig til personalet FØR gudstjenesten går i gang. Ønsker du alkoholfri nadver, skal du blot pege på den LILLE kalk, når præsten kommer rundt med vin og druesaft. Nadveren er traditionelt for alle døbte. Små børn kan også modtage nadver i følge med en voksen.

Efter højmessen er der en kop kaffe og en småkage i våbenhuset.

Der er mulighed for at tænde lys i lysgloben ved prædikestolen både før og efter gudstjenesten. Mange har den tradition at de om søndagen tænder lys for dem de har mistet. Hvis man ønsker det kan man donere et beløb til Folkekirkens Nødhjælps indsamlingsbøsse, når man tager et lys.

Thomas Høg Nørager