• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 29. marts 2020, kl. 11:00

Stefanskirken er lukket ned for at være med til at forsinke udbredelsen af Covid-19. Derfor er der ingen gudstjeneste denne søndag. Du kan kontakte sognepræst Pernille Østrem, hvis du har spørgsmål eller ønsker en sjælesorgssamtale. Det kan ske på 30360925 eller poes@km.dk.

Stefantastic synger med en anden gang til højmesse, datoen kommer senere.

----

Kom og syng med Stefantastic til en livsbekræftende og lys gudstjeneste. Tag din nabo med og kom som du er! Der er så højt til loftet, at der er plads til alt hvad vi kommer med.

Velkommen til gudstjeneste i Stefanskirken. Du er velkommen uanset om du er medlem eller ej, om du er døbt eller ej.

Vi fejrer nadver sammen efter prædiken og fredshilsen. Hvis du ønsker glutenfri nadver, beder vi dig henvende dig til personalet FØR gudstjenesten går i gang. Ønsker du alkoholfri nadver, skal du blot pege på den LILLE kalk, når præsten kommer rundt med vin og druesaft. Nadveren er traditionelt for alle døbte. Små børn kan også modtage nadver i følge med en voksen.

Efter højmessen er der en kop kaffe og en småkage i våbenhuset.

Der er mulighed for at tænde lys i lysgloben ved prædikestolen både før og efter gudstjenesten. Mange har den tradition at de om søndagen tænder lys for dem de har mistet. Hvis man ønsker det kan man donere et beløb til Folkekirkens Nødhjælps indsamlingsbøsse, når man tager et lys.

Dagens evangelium:

Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas: Da sagde Maria: »Min sjæl ophøjer Herren, og min ånd fryder sig over Gud, min frelser! Han har set til sin ringe tjenerinde. For herefter skal alle slægter prise mig salig, thi den Mægtige har gjort store ting mod mig. Helligt er hans navn, og hans barmhjertighed mod dem, der frygter ham, varer i slægt efter slægt. Han har øvet vældige gerninger med sin arm, splittet dem, der er hovmodige i deres hjertes tanker; han har styrtet de mægtige fra tronen, og han har ophøjet de ringe; sultende har han mættet med gode gaver, og rige har han sendt tomhændet bort. Han har taget sig af sin tjener Israel og husker på sin barmhjertighed som han tilsagde vore fædre – mod Abraham og hans slægt til evig tid.”  Lukasevangeliet 1,46-55

Pernille Østrem
Sted Nørrebrogade 191, 2200 København N