• Begivenheden har allerede fundet sted.
Mandag d. 1. juni 2020, kl. 11:00

Ragtime er en amerikansk musikstil, der havde sin storhedstid fra ca. 1890 til 1. verdenskrig. På den tid blev musikken ofte spillet af små danseorkestre med messingblæsere, men i eftertiden er ragtime mest blevet spillet på klaver.

Denne mandag sidder Kristian Jørgensen ved flyglet i kirken, så kirken kan blive fyldt med ragtime rytmer til både nye sange og kendte salmer.

Kristian Jørgensen tog klassisk diplomeksamen fra Det Kgl Danske Musikkonservatorium i København i 2006 hvorefter han rejste til New Orleans for at dykke ned i ragtime og bluestraditionen. Her lærte han det særlige N'awlinske klavertouch, som man kender det fra bl.a Prof Longhair og Dr John og som nu er blevet meget kendetegnende for hans egen spillestil. Han formår at blande det klassiske udtryk med den tungtswingende sydstatstradition og skaber på den måde sit helt unikke udtryk med både groove og frasering uden at gå på kompromis. Kristian Jørgensen arbejder freelance som musiker og komponist hos bl.a. Tivoli, DR og Discovery Channel og er til daglig hårdtarbejdende musiker på Det Kgl Teater både som repetitør og komponist.

Thomas Høg Nørager prædiker og giver pinsen de sidste ord med på vejen.

2. pinsedag i Stefanskirken bliver uden frokost grundet de særlige omstændigheder i forbindelse med Covid19.

Thomas Høg Nørager & Kristian Jørgensen
Sted Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N