• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 24. maj 2020, kl. 11:00

6. søndag efter påske.

Salmer: 281 Nu nærmer sig vor pinsefest - 261 Halleluja for lysets drot - 321 O kristelighed - 300 Kom, sandheds Ånd, og vidne giv - 562 Som markens blomst henvisner fage

Bibelske læsninger: Joels Bog 3,1-5; Romerbrevet 8,31b-39; Johannesevangeliet 17,20-26

Velkommen til gudstjeneste i Stefanskirken. Kom indenfor uanset om du er døbt eller ej, uanset om du er medlem af folkekirken eller ej.

Mennesker går til gudstjeneste af mange forskellige årsager. Man kan komme for at sige tak, for at sørge, finde ro, bede, synge salmer, høre Guds ord, en god prædiken, for fællesskabet, for kaffen, fordi man gerne vil gå til nadver, for at få varmen, få sit barn døbt, selv blive døbt, høre orglet bruse, se hinanden i øjnene, slå blikket ned, folde sine hænder, lukke øjnene, sige trosbekendelsen og fadervor. Find selv på flere gode grunde!

Traditionelt har vi efter højmessen fredshilsen, som for tiden bliver et varmt nik og øjenkontakt.

Herefter fejrer vi nadver. Det sker under særlige forhold i disse tider. Der vil være mulighed for at vælge både alkoholfri og glutenfri alternativ til vin og brød, når du kommer op til nadverbordet. Hvis du ønsker glutenfri nadver, beder vi dig henvende dig til personalet FØR gudstjenesten går i gang. Det behøver du ikke gøre, hvis du vil modtage druesaft i stedet for vin. Nadveren er traditionelt for alle døbte. Små børn kan også modtage nadver i følge med en voksen.

Der er mulighed for at tænde lys i lysgloben ved prædikestolen både før og efter gudstjenesten.

I øjeblikket har vi som følge af de særlige retningslinjer i forbindelse med genåbningen ikke kirkekaffe efter gudstjenesten.

Hvis du ønsker at blive døbt, melde dig ind eller løse sognebånd, kan du tage kontakt til præsten efter gudstjenesten eller skrive til os.

Hvis du gerne vil være frivillig i Stefanskirken kan du kontakte Anna på frivillig@stefanskirken.dk

Thomas Høg Nørager