Begivenheden har allerede fundet sted.

Studiekreds vol. 1 / 3 ved Thomas Høg Nørager om Paul Tillich

Onsdag d. 5. februar 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Vedbækgade 12, 2200 København N
Thomas Høg Nørager

Hver gang læser vi en tekst af Paul Tillich og diskuterer den og prøver at sætte den i forhold til vores nutid.

Hver gang indledes med et kort oplæg fra Thomas Høg Nørager. Der er kaffe, te og kildevand.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage og alle er velkomne

Man melder sig til ved Thomas Høg Nørager på thn@km.dk

Tekster tilsendes i begyndelsen af 2020.

Den tysk-amerikanske teolog Paul Tillich er formentlig den mest indflydelsesrige protestantiske teolog i det 20. årh. Tillich’ tanker har inspireret langt uden for kirkens vægge, inden for f.eks. kunst og psykologi. Tanken om,at tro ikke (nødvendigvis) handler om Gud, men om ’et ubetinget anliggende’ vækker stadig genklang i vide kredse.

Det er en fordel at have været til foredraget med Niels Henrik Gregersen d. 2. februar.