Begivenheden har allerede fundet sted.

Stjernekoncert med Nathan Laube

Onsdag d. 26. august 2020, Kl. 20:00 til kl. 21:30
Nørrebrogade 191, 2200 København N

Selvom Corona-situationen i USA stadig er kritisk, er det vores håb, at en af verdens bedste orgelsolister endnu engang får mulighed for at gæste Stefanskirken med et fejende flot orgelprogram. Følg eventuelt med på Facebook og hjemmeside for opdateringer vedrørende koncerten

Nathan Laube hører til blandt verdens mest efterspurgte koncertorganister. Gennem de seneste fem år har han fattet en stor kærlighed til Danmark og de danske orgler, og han har siden sin første koncert i Stefanskirken spillet i både domkirker og landsbykirker rundt om i kongeriget - seneste i sommeren 2019, hvor han blandt andet spillede i Roskilde Domkirke.