×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 19. januar 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00

Ingeborg er uddannet mezzosopran fra operaakademiet og solistklassen i København og Royal Academy of Music i London. Hun debuterede i 2010 på Det Kgl. Teater i Richard Strauss’ opera "Elektra", og har siden sunget flere hovedpartier på små og store operascener i Europa. Heraf kan nævnes "Carmen" i Bizets opera af samme navn. "Suzuki"; (Madame Butterfly), og "Maria" i Daniel Bohrs anmelderroste produktion af Piazzollas tangoopera Maria de Buenos Aires på Den Fynske Opera og Operaen i Midten.

Af priser og legater, har Ingeborg blandt andet modtaget Léonie Sonnings musikstipendie, Edith Allers Mindelegat og Wagnerselskabets rejsestipendie. Hun var i efteråret 2017 semifinalist i The Lauritz Melchior International Singing Competition og bor i Berlin, hvor hun arbejder som freelance operasanger.

Ingeborg havde i sommeren 2019 sin debut som solist i Carmen på Opera Hedeland, og prøvede i efteråret 2019 kræfter med rollen som "Ortrud" i Wagners Lohengrin med sopran Cornelia Beskow og tenor Magnus Vigilius. Hun er fast hussanger hos koret Opera i provinsen og skal til sommer synge "Carmen" endnu en gang.

Sted Nørrebrogade 191, 2200 København N