Søndag d. 21. juni 2020, kl. 11:00

2. søndag efter trinitatis.

Velkommen til gudstjeneste i Stefanskirken. Kom indenfor uanset om du er døbt eller ej, uanset om du er medlem af folkekirken eller ej.

Mennesker går til gudstjeneste af mange forskellige årsager. Man kan komme for at sige tak, for at sørge, finde ro, bede, synge salmer, høre Guds ord, en god prædiken, for fællesskabet, for kaffen, fordi man gerne vil gå til nadver, for at få varmen, få sit barn døbt, selv blive døbt, høre orglet bruse, se hinanden i øjnene, slå blikket ned, folde sine hænder, lukke øjnene, sige trosbekendelsen og fadervor. Find selv på flere gode grunde!

Vi fejrer nadver sammen efter prædiken og fredshilsen. Hvis du ønsker glutenfri nadver, beder vi dig henvende dig til personalet FØR gudstjenesten går i gang. Ønsker du alkoholfri nadver, skal du blot pege på den LILLE kalk, når præsten kommer rundt med vin og druesaft. Nadveren er traditionelt for alle døbte. Små børn kan også modtage nadver i følge med en voksen.

Efter højmessen er der en kop kaffe og en småkage i våbenhuset. Der er mulighed for at tænde lys i lysgloben ved prædikestolen både før og efter gudstjenesten.

Hvis du ønsker at blive døbt, melde dig ind eller løse sognebånd, kan du tage kontakt til præsten efter gudstjenesten eller skrive til os.

Hvis du gerne vil være frivillig i Stefanskirken kan du kontakte Anna på info@stefanskirken.dk.

Thomas Høg Nørager
Sted Nørrebrogade 191, 2200 København N