Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 23. oktober 2020, kl. 19:00
Sted Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N
Thomas Høg Nørager
KIM LARSEN: fødselsdag og musikalsk foredrag

På legendens fødselsdag leverer Jungersen en personlig hyldest til Kim Larsen. Et musikalsk talkshow om legenden Kim Larsen med røverhistorier og gyldne øjeblikke og guitarist Jesper Søeborg som wingman. For aftenen suppleres med et udvalg fra Kim Larsen’s gigantiske sangbog – både kendte og de oversete.

Jungersen er legendarisk anmelder og rock n' roller og Soeborg kan sit kram på guitaren.

Kom i god tid, der er intet forsalg, men en kø med god afstand og god køkultur foran kirken. Dørene åbner kl. 18.30. Der er desværre kun mulighed for adgang for de 100 første fremmødte. Vi ville ønske vi kunne lukke flere ind, men vi skal passe på hinanden. Arrangementet varer en time, det vil sige til kl. 20.