Fredag d. 28. maj 2021, Kl. 09:30 til kl. 11:30

Desværre aflyst som en konsekvens af Covid-19 og den kun gradvise genåbning af større fællesskaber

Otto Lundgaard om Benny Andersen Sidste år mistede vi Benny Andersen, hvis digte og fortællinger, viser og meninger gennem årene bibragte os en forståelse af at være mennesker, men også medmennesker. Benny Andersens værker lever den dag i dag i Højskolesangbogen og i hans samlede værker, som læses flittigt. Denne formiddag skal vi både høre om digterens dybder og synge med på de skønne sange.

Vi synger fra Højskolesangbogen, drikker kaffe og spiser rundstykker. Det foregår alt sammen i ”Karmel”, Stefanskirkens menighedshus i Vedbækgade 12, 2200. Lige skråt bag kirken – der er også adgang med elevator.

Otto Lundgaard
Sted Karmel, Vedbækgade 12