Påskenat: gudstjeneste

Lørdag d. 3. april 2021, kl. 23:00
Pernille Østrem

Lyset vender tilbage

Siden kristendommens tidligste tid har kristne samledes påskenat for at våge og tænde deres lys ved opstandelseslyset. I det dybeste mørke, som bredte sig Langfredag, tændes til gudstjenesten påskenat et lille lys, som bliver stort, fordi vi deler det med hinanden. Til sidst er hele kirken oplyst af levende lys, som vi i fællesskab har tændt.

Gudstjenesten i Stefanskirken bygger på de ældste traditioner om lysmiraklet ved Jesu gravsten i gravkirken i Jerusalem.

Ved denne gudstjeneste er det også muligt for de, der ønsker det, at blive døbt eller konfirmeret. Man tilmelder sig på forhånd til sognepræst Pernille Østrem, poes@km.dk.