Mandag d. 17. august 2020, kl. 10:00

Babysalmesang er for babyer i alderen 7-12 måneder og deres voksne.

De to forløb i efteråret er på 9 gange. Man er velkommen til at være med i flere forløb. Ligesom det også er muligt at hoppe på i midten af et forløb, hvis der er plads.

De to forløb finder sted fra mandag den 10. august i alt ni gange, og næste forløb begynder efter efterårsferien mandag den 19. oktober, og tilmelding kan ske via mailadressen babysalmesang@stefanskirken.dk.

Tidspunkt:

Mandage kl. 10.00–10.45 for 7–12 mdr.

Mandage kl. 11.15–12.00 for 3–6 mdr

Sted: Stefanskirken, Nørrebrogade 191.

Tilmelding: Send en mail til babysalmesang@stefanskirken.dk med oplysning om babys navn og fødselsdato/md/år.

Pris: 200 kr. betales inden start (kontooplysninger fremsendes senere).

Holdene ledes af Andrea Rose, som har arbejdet med musik for de yngste i Stefanskirken siden 2011. Læs mere her.

En gave for livet

Aktiv beskæftigelse med musik stimulerer barnets emotionelle og sociale udvikling såvel som dets kropsbevidsthed og motoriske udvikling. Sang og musik har desuden en positiv indflydelse på barnets sprogudvikling - og naturligvis på dets musikalske nysgerrighed.

Musik er et grundlæggende udtryksmiddel og et kommunikationsmiddel, der trodser alder, nationalitet og social status.

Giv dit barn forudsætningerne for at glæde sig ved musik, så giver du det er en gave for resten af livet. Man kan ikke komme for tidligt i gang!

(Og skulle det ikke være nok, så er der også tid til snak og hygge med de andre deltagere bagefter.)