Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 11. september 2020, kl. 20:00
Sted Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N
SAGA Vokalensemble
En Lærke Letted' - Koncert med SAGA Vokalensemble

I 2020 fejrer Danmark 75-året for befrielsen!
75 år er gået siden Montgomery bekendtgjorde, at de tyske tropper havde overgivet sig. Danskerne kunne endelig rive mørklægningsgardinerne ned, sætte lys i vinduerne og feste i gaderne.

"En Lærke Letted’" er titlen på SAGA Vokalensembles befrielseskoncert, som mindes og fejrer, at Danmark har været frit i 75 år.

Koncerten byder på sange om være fastfrosset i krig, tomhed og kulde, om mistro, omvending, forår og tilgivelse, kærlighed og fred.
Vi tænder lys i mørket, synger sammen og minder hinanden om, hvorfor vi bliver ved at fejre befrielsen.
Koncerten kredser omkring de ikoniske danske sange fra krigstiden og befrielsen, såsom En lærke letted', Man binder os på mund og hånd og Den blå anemone. Flere af sangene er, på anledning af SAGA, for første gang arrangeret for fire kvindestemmer.

Som noget ganske særligt, har SAGA desuden bestilt et værk af den fremadstormende, unge komponist Matias Vestegård Hansen. Værket bærer titlen "Belejringssange" og er til tekster af Kaj Munk.

Vi håber I vil være med til at markere denne lejlighed sammen med os!