Begivenheden har allerede fundet sted.

Fastelavn derhjemme: Deltag i konkurrencen

Søndag d. 14. februar 2021, Kl. 12:00 til kl. 13:00
Nørrebrogade 191, 2200 København N
Pernille Østrem

I år er der ikke tøndeslagning og fastelavnsgudstjeneste med udklædning i Stefanskirken. I stedet kan man sende os sit foto eller en lille video af sin udklædning. Det kan man fx. gøre ved at gå ind på Stefanskirken Nørrebros facebook-side, hvor der kommer en lille fastelavnsvideo (udkommer cirka 3. februar) og svare på videoen med sit eget foto eller video. Alle børn der på den måde deltager i Stefanskirkens coronasikre fastelavn, kan kigge forbi kirken fastelavnssøndag den 14. februar kl. 12-13 og få en lille slikpose. Vi kårer også en kattedronning og en katteprinsgemal blandt de flotte udklædninger. Kronerne og de lidt større slikposer til de to vindere kan også afhentes i samme tidsrum.