Begivenheden har allerede fundet sted.

Offentligt menighedsrådsmøde

Tirsdag d. 23. februar 2021, Kl. 18:30 til kl. 19:30
Karmel, Vedbækgade 12, 2200 København N

På grund af Corona-restriktioner afholdes menighedsrådsmødet på Zoom, evt. i forkortet form, hvor enkelte punkter udgår og hvor enkelte punkter på forhånd tilsendes som orientering.

Hvis du ønsker at deltage som tilhører i mødet, kan du skrive til kordegnen på trs@km.dk og få tilsendt dagsorden, eventuelle bilag og kommentarer samt link til Zoom-mødet.

Menighedsrådet mødes cirka en gang om måneden. Her tages der beslutninger om kirkens arbejde, bygninger, personale og alt hvad man kan forestille sig. Normalt har vi også en halv times "kirkesnak", hvor en af rådets medlemmer præsenterer et emne, som debatteres uden at der tages beslutninger. Der er offentligt adgang til den åbne del af mødet. Der kan være lukkede punkter i begyndelsen af mødet. Kun rådsmedlemmer og inviterede gæster har tale og stemmeret, men alle har lov til at overvære et menighedsrådsmøde.